Poszukujemy osoby na stanowisko Koordynatorki/Koordynatora projektów profilaktycznych finansowanych ze środków samorządowych, która będzie odpowiedzialna za:

• organizację działań zgodnie z zapisami umów z instytucjami finansującymi,
  • prowadzenie i monitoring wskaźników, harmonogramu i budżetu,
  • nadzór nad pracami zespołu projektowego i monitoring działań projektowych,
  • współpraca z działem księgowym w zakresie finansowej realizacji projektu (kontrola płatności, realizacji umów i zleceń),
  • przygotowywanie dokumentacji projektowej (m.in. umowy, raporty),
  • sprawozdawczość merytoryczną i finansową projektów.

Liczymy na współpracę z osobami, które:

• posiadają doświadczenie w koordynacji projektów/programów/działań społecznych,
  • współpracowały z przedstawicielami instytucji publicznych (np. urzędami, kulturalnymi),
  • chcą rozwijać swoją wiedzę w dziedzinie organizacji pozarządowych,
  • potrafią obsługiwać podstawowe programy wykorzystywane w pracach biurowych (np. Word, Excel, PowerPoint).

Oferujemy:

• zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie w wymiarze 20 - 40 godzin miesięcznie - do uzgodnienia,
  • możliwość zdobycia i/lub poszerzenia doświadczenia zawodowego w zakresie realizacji projektów finansowanych ze środków samorządowych,
  • możliwość realizowania własnych pomysłów na działania w przestrzeniach Stowarzyszenia zgodnych z celami organizacji,
  • pracę stacjonarną w doświadczonym zespole Stowarzyszenia, z opcją pracy zdalnej - do uzgodnienia,
  • narzędzia niezbędne do pracy.

Informacje dodatkowe:

• planujemy, że Koordynatorka/Koordynator podejmie pracę w Stowarzyszeniu 1 sierpnia 2022 r.

Osoby zainteresowane ofertą proszone są o przesyłanie CV na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. z tytułem REKRUTACJA NA STANOWISKO KOORDYNATOR PROJEKTÓW PROFILAKTYCZNYCH.

Przesyłane dokumenty powinny zawierać następująca klauzulę: „Na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE L 119 z 4.05.2016), wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez "Integracja" Stowarzyszenie Rodzin i Przyjaciół Osób z Zaburzeniami Psychicznymi z siedzibą w Warszawie (00-785), ul. Grottgera 25a, dla potrzeb rekrutacji na stanowisko koordynatora projektów profilaktycznych.” Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/na o przysługującym mi prawie dostępu do treści moich danych oraz ich poprawiania, wycofania zgody na ich przetwarzanie w każdym czasie, jak również, że podanie tych danych było dobrowolne.”